Inschrijvingskosten: €80

Spreker(s): Bart Picqueur - Componist, dirigent, musicoloog

Locatie: CC De Ploter

Adres: Kerkstraat 4, 1742 Ternat

Ontvangst vanaf: 18:30

Startuur: 19:00

Diner is voorzien.
Vul je dieetwensen in het inschrijvingsformulier.


De namen Mozart, Vivaldi en Beethoven zijn de spreker van onze derde TONIA Big Talk helemaal niet vreemd. Dirigent, componist en musicoloog Bart Picqueur neemt ons mee in zijn muzikale wereld om ons een kijkje achter de schermen te laten zien.

Wereldberoemde orkesten zoals het Sächsische bläserakademie brachten zijn werken overal ter wereld en tal van vocalisten zoals Rob De Nijs en Raymond Van Het Groenewoud werden door zijn arrangementen begeleid. Zijn overweldigende muzikale kennis maakt van Bart Picqueur een veelgevraagd spreker in binnen en buitenland, en dit zowel binnen als buiten de muziekwereld.

We zijn dan ook zeer vereerd dat hij op 31/10/2019 een avondje Tonia in zijn agenda reserveert en ons zo enkele inzichten aanreikt om als dirigent alle neuzen in dezelfde richting te laten wijzen. Want zijn wij als ondernemer ook niet de dirigent van ons bedrijf?

We voorzien die avond niet enkel een boeiend rondetafelgesprek, maar verwelkomen u ook graag tijdens de live uitvoering van de musical “Er was eens …”. Een musical van componist-collega Jan Van der Roost en onder leiding van Tijl Verhaeghe, leerling van Bart Picqueur.

Schrijf je in

Share