fbpx

Event Details

Datum event: 29/09/2022

Inschrijvingskosten: € 95 euro

Spreker(s): Luc Pauwels - Journalist

Locatie: Zaal Carro-Bel

Adres: Industrielaan 38, Ternat

Ontvangst en netwerking vanaf: 18:45

Startuur: 19:30

Diner wordt voorzien.

Schrijf je in


Programma

Big Talk: Duurzaam ondernemen: Een vloek of een zegen?

De opwarming van de aarde, luchtverontreiniging door fijnstof en stikstofoxides, de milieubelasting door onder meer plastics, de betonstop en de strijd voor open ruimte: ze zijn amper nog uit het maatschappelijk debat weg te branden. Logisch: ze vormen dan ook een ernstige bedreiging voor onze planeet en de mensheid. 
 
Zowat iedereen is er intussen van overtuigd dat deze bedreigingen dringend moeten aangepakt worden. Ook de industrie en de ondernemers. Efficiënter omgaan met grondstoffen en energie, recyclage van gebruikte goederen, inzetten van duurzame componenten en hernieuwbare energie: het zijn allemaal puzzelstukjes van wat we een duurzame economie zijn gaan noemen. Slimme ondernemers spelen daarin een sleutelrol. Want die duurzame economie is niet alleen broodnodig om ons ecosysteem te redden: ze biedt ook heel wat kansen.
 
Luc Pauwels, onderzoeksjournalist en energie- en klimaatspecialist van de VRT Nieuwsredactie, schetst de uitdagingen en hoe ondernemers daarop inspelen. Hij neemt ons donderdag 29 september 2022 mee op tocht vol concrete beeldreportages over bedrijven die slim, innovatief én duurzaam ondernemen. Een win-win-situatie, want duurzame ondernemingen verwerven er niet alleen een competitief voordeel, maar helpen ook nog eens onze planeet te redden.

 

Voor 95 € kan je genieten van een fantastische spreker, inclusief een 3 gangen diner, aperitief en aangepaste wijnen.

 

Deel dit event en nodig gerust jullie vrienden ondernemers uit voor deze leuke avond.

 

Enkel bij ontvangst van de bevestigingsmail is de inschrijving compleet.

Schrijf je in


Reeds ingeschreven


Deel dit event

Logo LinkedInShare