Programma

Op de tweede Big Talk van Tonia maakten een zestigtal ondernemers kennis met Vincent Vermeulen. Hij is de man achter de ‘School for butlers and hospitality’ uit Hertsberge bij Brugge. Niet alleen vinden kandidaat butlers van over de hele wereld de weg naar zijn school, maar ook veel bedrijven boeken er opleidingen.

Tijdens een interview en een interessante uiteenzetting ondervond iedereen al snel dat de opleiding tot butler helemaal geen ver-van-mijn-bedverhaal is. Er waren heel wat raakpunten met de wereld van het ondernemen.

Hospitality mag u trouwens niet onderschatten. Met service alleen lukt het niet meer.

Tijdens de uiteenzetting kwamen tal van concepten uit de opleiding aan bod die zeker ook van toepassing op de bedrijfsvoering:

Nadien debatteerde iedere tafel rond een andere gerichte vraag die werd opgesteld door onze moderator Mirjam Koudijzer. Vincent bestudeerde de conclusies en vulde deze aan.

Enkele inzichten:

Communiceer deze met uw medewerkers en klanten.

De Big Talk bewijst voor de tweede keer dat deze formule aanslaat: een interessant topic, inzichten die iedere aanwezige ondernemer kan toepassen op zijn bedrijfsvoering, een heerlijke catering en een georganiseerde tafeldans tijdens het diner die netwerken heel toegankelijk maakt.

Een avond waar iedereen rijker naar huis gaat. Rijk aan nieuwe inzichten en rijk aan nieuwe contacten.

Zien we u op 23 mei voor de derde Big Talk met Paul Meert?

Dezelfde formule, maar een andere spreker op een andere locatie.

Hier maken we u graag warm voor een interessante avond over communicatie en timemanagement.

Inschrijven is al mogelijk.

Verslag: Lies Tielemans, de tekstbewerker.